VPN Forums

Anti-Censorship Forums => Anti-Censorship Tools / Services => Topic started by: Lissyraat on November 19, 2021, 09:41:34 PM

Title: nike air max 95
Post by: Lissyraat on November 19, 2021, 09:41:34 PM
A Nike kiadta az Air Force 1 High Utility-t két új színárnyalatban, a pasztell-buborékos „Echo Pink” és egy merész lila-zöld-narancs kombinációban. A két színváltozat a teljesítményre kész tornacipő friss frissítése. Az első stílusban a világos rózsaszín két árnyalata található, az egyik halvány pasztell, a másik pedig egy sötétebb rágógumi árnyalat. nike air force 1 high ár olcsón (https://www.hkicksports.com/nike-air-force-1/nike-air-force-1-high) A babakék nyelv és a fehér Swoosh kiegészíti egymást. A Utility jellegzetes, körbetekerhető bokapántjain eltávolítható FORCE foltok találhatók, amelyekhez hozzáillő babakék színű hímzés van.

Arizona NBA közelgő 75. évfordulós szezonjának részeként a Nike pas cher több, a liga legújabb mérföldkövétől ihletett tornacipőt dob ki, köztük ezt arizona Air Force 1 Low-t, amely a Los Angeles Lakershez kötődik. nike air force 1 cipo olcsón online (https://www.hkicksports.com/nike-air-force-1/nike-air-force-1-cipo) Nem egy hagyományos Lake Show tornacipő, ez a pár egyesíti a fehér, lila, és világoskék a felső részen - ez utóbbi a franchise korai egyenruháira utal Minneapolisban és LA-ben. Ellenkező esetben meglehetősen finom bólintásokat kap a bajnokság és a csapat felé, a nyelvet és a sarkot pedig hivatalos logók díszítik. Ez arizona NBA leghíresebb franchise-jának és az évek során bekövetkezett fejlődésének az ünnepe.

A nike air max 270 outlet (https://www.hkicksports.com/nike-air-max/nike-air-max-270) egy új South Beach-színnel készül a nyárra a hölgyeknek. Egy perc telt el azóta, hogy új színben láttuk a Nike Air Max 270 React megjelenését, de úgy tűnik, hogy a Nike a nyárra egy vadonatúj, kizárólag hölgyek számára készült változatot fog piacra dobni, amely a szeretett South Beach színvilágot tartalmazza. A fehér hálós felsőrésszel rendelkező tornacipő fehér tónusú rátétekkel és a Nike Swoosh logó azonos mennyiségű South Beach ékezésével, csipkelyukak, harisnyabélés, valamint a nyelv és a sarok füle található.

Bár az Air Max 90 nagy figyelmet kapott 2020-ban a 30. évfordulója miatt, úgy tűnik, hogy a Nike arizona Air Max 95 25. évfordulóját is ünnepli az OG "Neon" színvilággal, amely a pletykák szerint idén visszatér. a Sneaker Files számára, a stílus újbóli kiadása valamikor az őszi szezonban esedékes. Bár a korai képek még nem szivárogtak ki, a cipő várhatóan hű marad az eredetihez, szürke színátmenetekkel a felsőrészen, nike air max 95 eladás online (https://www.hkicksports.com/nike-air-max/nike-air-max-95) ami párosul neon díszítéssel a szemhéjon.