Anti-Censorship Forums > Anti-Censorship Tools / Services
Asics Solution Speed FF Tokyo
(1/1)
hz5k4o1f:

De Asics Gel-Resolution 8 Clay tennisschoen met beperkt model heeft een beperkte kleurstelling, terwijl de geavanceerde componenten een responsieve Asics Schoenen Heren pas bevorderen met een gevoel dat dicht bij de baan ligt. Het Flexion Fit-bovenwerk biedt nauwsluitende ondersteuning met de integratie van Dynawall technologie, die extra stabiliteit van de middenvoet biedt tijdens zijwaartse bewegingen en dekking van kust tot kust. Deze schoen heeft een koppelcontrolefunctie in de hielkap en is ook ontworpen om een ​​opgesloten gevoel te behouden tijdens snelle overgangen.

Deze schoen staat bekend om zijn kenmerkende GEL-technologie in de achter- en Asics Solution Speed FF Tokyo voorvoet en vermindert de impact van schokken door abrupte stop-and-go-bewegingen op het veld aanzienlijk. Bovendien bevat het model ook een AHAR-compound in de buitenzool die samenwerkt met de PGUARD-teenbeschermer om de tractie op het veld te vergroten, terwijl het algehele slijtageniveau wordt verminderd.

De SOLUTION SPEED™ FF TOKYO tennisschoen, representatief voor de kleur rood en zijn symboliek van de zon in Japan, drukt de brandende passie van de atleet uit om te concurreren. Deze iteratie is ontworpen met een exclusiverunning minimale constructie die wordt bekroond met een energieke tussenzoolrespons om je te helpen moeilijk te schoten op te sporen. Deze schoen is ontworpen met een FLEXION FIT®-bovenwerk dat de voet omhult met een gestroomlijnde applicatie zonder naaien, en biedt flexibele ondersteuning en een aanpasbare pasvorm door de middenvoet.

De P.H.F.™-technologie (Personal Heel Fit) is gemaakt om uitstekend comfort te bieden en zorgt ervoor dat de schoen zich vormt naar de natuurlijke vorm van de voet van de drager voor een persoonlijk gevoel. De Asics Schoenen Te Koop lichtste schoen op de ASICS Tennis-selectie, het SOLUTION SPEED™ FF-model is gelaagd met onze FLYTEFOAM®-tussenzooltechnologie die een snellere respons met verbeterde duurzaamheid bevordert. Een aanvulling op de snellere eigenschappen van de schoen is de GEL®-dempingseenheid om schokken van harde schokken te dempen, tijdens glijden en remmen.

https://www.exclusiverunning.com/
Navigation
Message Index

Go to full version