Login

Forgot password?

We love free and open web!

Author Topic: Asics Gel-Venture 8 Trail  (Read 17748 times)

Offline whvkh2sl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Asics Gel-Venture 8 Trail
« on: October 06, 2021, 06:27:05 PM »

Ga off-road in de Asics GEL Venture 8 hardloopschoenen. De GEL Venture 8 is gebouwd Asics Schoenen Heren om vuil te worden en heeft een nieuwe nokconstructie voor betere grip op onverharde wegen. Hun GEL-demping absorbeert schokken onder de voet en het bovenwerk heeft minder overlays zodat je je licht op je voeten voelt.

De GEL-VENTURE® 8 (Wide) hardloopschoen is ontworpen voor het buitenleven. Uitstekend geschikt voor trailruns, lichte wandelingen of het verkennen Asics Gel-Venture 8 Trail van een nieuwe stad, deze stijl wordt aangevuld met een wijde pasvorm voor hardlopers die minder breedte in hun schoenen nodig hebben. Dit model is geüpdatet met een meer accommoderende pasvorm op de voorvoet.

Terwijl het aantal overlays rond de voorvoet wordt verminderd zonder in te boeten aan duurzaamheid. Ten slotte is de buitenzool duurzamer met een exclusiverunning tractiepatroon dat is verbeterd met opnieuw ontworpen nokken onder de hiel. Al deze updates maken de nieuwe GEL-VENTURE® 8 (Wide) schoen een aanbevolen metgezel voor je volgende avontuur.

ASICS staat bekend om hun opmerkelijke technologische innovaties en werd in 1949 geboren uit de woonkamer van oprichter, de heer Kihachiro Onitsuka in Kobe, Japan. Een acroniem afgeleid van de Latijnse uitdrukking, Asics Schoenen Te Koop Anima Sana In Corpore Sano - een gezonde geest in een gezond lichaam - ASICS is opgericht vanuit de overtuiging dat de beste manier om een ​​gelukkige en gezonde levensstijl te creëren het bevorderen van volledige gezondheid en fitness is. ASICS, het toonaangevende merk voor hardloopschoenen voor zowel sportliefhebbers als professionele atleten, is ongeëvenaard op het gebied van technische superioriteit, kwaliteit en ondersteuning.

https://www.exclusiverunning.com/