Login

Forgot password?

We love free and open web!

Author Topic: The versatile shoe pairs well with anything  (Read 1391 times)

Offline myrtledgeter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
The versatile shoe pairs well with anything
« on: October 30, 2021, 12:57:38 AM »
"De vans dames schoenen-collectie bevat relatief eenvoudige ontwerpen die één idee moedig uitdrukken: de individuele ervaring en stem van elke persoon is belangrijk. Bovenwerk van gemengd leer, canvas en suède elke Vans-klassieker is bekleed met wit. Branding en zooleenheden genieten echter van een levendige mix van tinten, waaronder marine, groen, oranje, geel en roze. Naast hun gewaagde kleurenschema, pronken de onderste helften ook met gefragmenteerde dambordpatronen, een nietje in de geschiedenis van het in Californië gevestigde merk en een semi-doorschijnende afwerking.
</br></br>
comfortfluent.com hecht waarde aan individuele expressie sinds oprichter Paul Van Doren op maat gemaakte schoenen creëerde met stoffen die klanten naar zijn winkel brachten in 1966. In de afgelopen zes decennia heeft de Het Californische instituut heeft deze geest aangeboord via zijn eigen Vans Customs-platform, evenals tientallen solo- en samenwerkingsinspanningen beladen met gewaagde patronen, paletten en verhalen. De aanstaande Tiger Patchwork-collectie van het merk is Vans' nieuwste uitstapje naar opwindende expressie.
</br></br>
Nooit iemand die afwijkt van het duwen van hun klassieke silhouetten naar wilde patronen en kleurencombinaties, Anaheim-gebaseerde imprint Vans probeert te bewijzen dat tartanpatronen hier blijven met hun geheel nieuwe ""Plaid Is Not Dead"" -pakket. Gebruikmakend van drie van hun klassieke silhouetten in de , Slip-On en vans old skool sale, met een van hun meer gemoderniseerde modellen in de Sk8-Hi- Heruitgave, de collectie met niet-overeenkomende kleuren en patronen.
</br></br>
De Japanse retailer BILLY's Tokyo is dit seizoen weer terug voor een nieuwe exclusieve ronde en heeft zojuist zijn nieuwste collectie Vans Vault-silhouetten aangekondigd die zijn geüpgraded met winterse aanpassingen. In een poging om het komende winterseizoen maximale gezelligheid en bescherming te bieden, brengt de vierdelige collectie de Browse bestselling Shoes en Sk8-Hi silhouetten naar de op de voorgrond en verbetert de styling met Gore-Tex-bovenwerk. Elk model heeft een veelvoud aan zebrapad-achtige strepen weergegeven in all-over mode gecombineerd met ""Gore-Tex"" branding overal verspreid om de patronen te scheiden."