Login

Forgot password?

We love free and open web!

Author Topic: adidas tubular nova pk  (Read 1343 times)

Offline l1f4eud8

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
adidas tubular nova pk
« on: November 16, 2021, 07:24:38 PM »

Tubular Viral är en snygg, lågt skuren tränare som bygger på Adidas löpararkiv. adidas skor dam De har stretchmesh och ett elastiskt band över framfoten för komfort. Detta kombineras med en präglad läderhäl och ryggband med vävband för en helt original design. Tubular Nova följer efter med den virala designen, tänjer på gränserna för streetwear med iögonfallande glöd-i-mörkret-detaljer.

Adidas Tubular Shadow återuppfinner 90-talsdesignen till en modern stil som är perfekt för streetwear. Ursprungligen inspirerad av de räfflade mönstren och den tjocka slitbanan på bildäck, ovandelen är sammansatt av 100% autentisk en kombination av mocka och nubuck klädd i ett vitspräckligt rödbrun färgschema. Denna minimalistiska design kompletteras med subtila varumärken på tungan och hälfliken. Den rejäla tjocka gummimellansulan är ihopkopplad med en vadderad fotbädd och EVA-yttersula för att säkerställa långvarig komfort hela dagen.

Adidas Tubular Doom är en mångsidig sneaker som erbjuder både exceptionell komfort och originell stil. Den senaste Tubular Doom-modellen är adidas tubular nova pk tillverkad med en flexibel Primeknit-överdel och har också ett iögonfallande geometriskt mönster. Denna nya look kombineras med strumpliknande konstruktion, strukturella överlägg, sipeddetaljer på mellansulan och en tubinspirerad EVA-yttersula. Kliv ut i en modern look som också får dina fötter att må bra.

Med glow in the dark är en av de mest populära funktionerna nuförtiden, lägger Adidas den till en annan populär modell, Tubular Nova. Skon kommer i två färger, en cool ton med blått, grått och vitt och en varm ton adidas skor svarta med rött, svart och vitt. Till skillnad från gamla Tubular Nova-modeller där skon mestadels består av mocka, har dessa nya silhuetter en svart genomskinlig bur och mellanfärgad prime stickning.

https://www.rea-skor.com/